Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Går det att ömtåliga material, såsom silke?

Hej,

Vad ska man tänka på om man vill steama ömtåliga material som t.ex en klänning i silke?

Kommentarer

• Hej,

Det går utmärkt att steama ömtåliga material som silke. Värt att tänka på är att inte trycka munstycket direkt mot plagget, utan ha lite luft emellan.

Om du har ett borstmunstycke på din steamer så bör du använda det. Om inte, håll steamern med någon centimeters mellanrum till plagget. Om du har en steamer med två ånglägen (finns i nyare varianter av Cumulus No.3 och Stratus No.2) väljer du lägsta läget.

Lycka till,
    vänligen
    Sophia