Min noppborttagare fungerar inte

Hej,

Köpte en noppborttagare från er, funkade först perfekt. Batteriet tog slut, laddade, körde lite till, laddade... Sen fick jag aldrig igång den igen. Gick till butiken (H&M) och fick en ny. Samma sak händer igen. Körde slut på batteriet, laddade en timme, körde slut på batteriet, nu har den laddat i fyra timmar men funkar inte. Har jag bara otur, eller gör jag något fel?
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Jenny,

  Tråkigt att den inte funkar! Det låter som att det är ludd kvar i maskinen, då slutar Pilon tillslut att fungera. Har du rengjort den ordentligt efter att du använt den?

  Läs detta inlägg för att se hur du gör: Hur rengör jag Pilo Fabric Shaver?

  Återkom om detta inte skulle lösa problemet.

  Vänligen
  Sophia
  Sophia Content Manager
 • Hej, tack för svar, men nu har jag verkligen testat att rengöra den noggrant. Ser inget ludd och den funkar fortfarande inte. Ska jag gå tillbaka till butiken (H&M) ytterligare en gång och reklamera, eller vad tycker du?

  Vänligen Jenny
  Jenny
 • Hej Jenny,

  Trist! 9/10 gånger är det ludd som fastnat under rakbladen (särskilt runt den lilla pinnen). Men om du rengjort den ordentligt och den fortfarande inte funkar är den en fråga om en reklamation. Det är H&M som har garantin så vänd dig till dem i första hand igen.
  Beklagar igen, men hoppas att du får ordning på den.

  Allt gott!
  Hälsar
  Sophia Content Manager
 • Min noppborttagare går inte att ladda. Har använt den en gång. Vad kan det vara för fel?

  Anna
  Anna Treschow
 • Hej Anna,

  Har du testat att rensa den enligt detta inlägg Rengöra Pilo? Funkar inte detta så kan det tyvärr vara så att den Pilo just du fått har något annat fel. Har du köpt den direkt via oss så får du gärna maila oss på info@steamery.se med ditt ordernummer (STEAM-XXXXX) så hjälper vi dig vidare på mailen. Har du köpt den via en återförsäljare så är det via dem du får hjälp.

  Bästa hälsningar,
  Elsa Customer Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.