Hur rengör jag Pilo Fabric Shaver?

Hur tar jag bort ludd och rengör Pilo Fabric Shaver?
Sophia Content Manager Rapportera olämpligt innehåll

• Hej,

Pilo måste rengöras ordentligt när du använt den, annars kommer den att sluta fungera.

Se vår video:
    https://youtu.be/Xlzrq55TN3k

Eller följ stegen nedan:
    1. Skruva av ringen runt munstycket.
    2. Rensa bort allt synligt ludd.
    3. Skruva av munstycket.
    4. Lyft av rakbladen.
    5. Rensa noggrant bort ludd, var extra noga så att ludd inte fastnat runt pinnen.
    6. Färdigt.

Sophia Content Manager
  • Hej!

Jag ska rengöra min pilo fabric shaver för första gången sen jag köpte den och kan inte för allt i världen få upp den yttersta ringen i plast. Det ser väldigt enkelt ut på filmen men jag undrar om ni har något tips om det verkar som den fastnat?

Tack!
    Sofie
  • Hej Sofie,

Tack för din fråga!

Ibland kan gängorna hamna lite snett så den inte går i rätt gängor och då kan den vara svår att få upp. Så det man kan behöva tänka på då är att trycka till den så den blir "jämn" mot själva Pilon och sen skruva loss den. Var inte rätt för att ta i lite heller för den ska gå att få upp!

Lycka till!
    Elsa Customer Support