Till senaste kommentaren

Kan jag ladda Pilo med en Iphone-laddare?

Kan man ladda med en IPhone standard laddare? Vad rekommanderer ni?
Jon Egge Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej,

Det går fint att ladda den med en Iphone standardladdare.

Vänligen
    Sophia
    Sophia Content Manager
  • Varför laddas inte min noppare från Steamery? Jag har nu min tredje då jag har reklamerat min två andra. Heller inte den tredje laddas? Har bytt sladd, provat olika vägguttag.
    Lena Cedhagen
  • Hej Lena,

Vad tråkigt att höra, det kan inte vara så att det har fastnat små ludd under bladenheten och detta gjort så den inte startar? Det jag hade rekommenderat är att dubbelkolla så det inte är kvar något ludd på den lilla pinnen som bladen sitter på. Fastnar det ludd på den pinnen så jan det göra att Pilon inte startar. Så följ gärna stegen nedan för att säkerställa att detta inte är det som är fel:

•     Skruva av plastringen från maskinen
    •     Använd borsten som medföljer för att få bort ludd
    •     Skruva av metallskyddet men var rädd för bladen under är mycket vassa
    •     För att få bort allt ludd under bladen och runt den lilla pinne så använd         änden på borsten för att få bort bladenheten
    •    Dubbelkolla så att det inte är några trådar eller ludd runt den lilla pinnen (se bilden nedan)
    •     Gör även rent själva bladen från ludd med borsten eller blås bort luddet
    Testa detta först och testa även att ladda den igen efter du rensat den! Återkom om detta inte skulle fungera!

Bästa,
    Elsa Customer Support